Welcome to Y'adore Fashión! ,, A Fashion and Beauty blog with lots of fashion and beauty talk and interviews. ,, Join Y'adore Fashión with Google Friends Connect and Bloglovin.,, Questions,Want to be featured or Guest blogging? Do not hesitate to email me at Yadorefashion@yahoo.com,, Have a nice day!.

Friday, April 27, 2012

Be prepared for the summer!

Hi all,

Today i have a awesome guest post, but it is in Dutch so,
Use the Translate Tool To Translate This Post! ,
You can find the translate tool underneath my picture. -->

De zomer komt er aan en alleen van het idee worden we al vrolijk. Het is heerlijk om in gedachte op het strand te liggen met het heerlijke zonnetje op je lichaam en met de zee als uitzicht. Om alvast in de zomerse sfeer te komen,staan hieronder een aantal leuke zomerse damesschoenen trends beschreven. Dedamesschoenen voor deze zomer zijn vooral opvallend, hoog en glamorous.


Gewaagde printjes:

Printjes zijn hotter dan hot deze zomer. Van dieren tot bloemenprintjes, maar ook kleurrijke printjes zijn deze zomer trendy. Als je niet al vrolijk genoeg wordt van de zon, maken al deze verschillende printjes je wel vrolijk. Leuke sleehakken met bloemetjes onder je witte jurk of leuke kleurrijke pumps onder je mooie zwarte jurk. Je kan het zo gek nog niet bedenken of het is deze zomer acceptabel.Versieringen:


De zomer van 2012 staat ook in het teken van glamour en stijlvol. De meest aparte en mooiste versieringen zijn nu hot. Denk aan een leuk bloemetje op je schoen of diverse zilveren pailletten op je sandalen
Hoge hakken = vrouwelijk:

Deze zomer kunnen vrouwen los op hoge hakken. Hoge hakken zijn een must voor elke vrouw in 2012. Ook de sportieve vrouwen moeten er aan geloven. Hoge hakken zijn nu eenmaal vrouwelijk. Loop de zomer dus door met de leukste en hoogste hakken.Voor vrouwen betekent 2012 het jaar van durven en lef hebben. Koop dus die leuke schoenen met bloemenprintjes, de pumps in een mooie pastelkleur en de high heels voor een extra vrouwelijke look.Bedankt voor het lezen

Thanks for reading


GP: Marlies Zevenbergen

E: Rubina Alberto. (Y'adore Fashión)

No comments: